Veranda op Maat

Populairder dan ooit een overdekt terras de perfecte plaats, waaronder je vanaf de vroege lente tot in de late herfst van het buitenleven kunt genieten. Een op maat gemaakte veranda van Kerkdijk houtproducten uit Hardenberg. Maakt van jou terras een openlucht woonkamer.

Veranda op Maat.

Natuurlijk kun je een (standaard ) overkapping kopen, maar een op maat gemaakte veranda heeft zo zijn voordelen.

  • Passend bij de afmetingen van het terras en woning, gemaakt naar jouw smaak en eisen.

Kiezen voor een (terras) overkapping.

Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen weersinvloeden, die sterk kunnen wisselen in Nederland. Met een veranda / terrasoverkapping kun je meer en langer gebruik maken van het buitenleven. Zo is je terras m.n. in het voor en najaar significant langer beschikbaar is als zonder overkapping.

veranda op maat

Terrasmeubels beschermd.

Met een terrasoverkapping zijn je tuinmeubels zeer goed beschermd tegen de regen, maar ook hagel en sneeuw. Weers invloeden hebben door de overkapping weinig invloed op het terras en de tuinmeubels en beide blijven dus schoner en mooier.

Maar ook tegen zon kan een overkapping heel goede bescherming bieden aan je (dure) tuinmeubels die dan minder snel verkleuren. Omdat de terrasoverkapping de warmte vasthoudt, kun je zelfs bij koelere temperaturen op het terras vertoeven.

 

Overkappingen Veranda's
kapschuur op maat
Kapschuur
Veranda op Maat
Horeca Meubels Picknickbanken Tuinbanken Tuinmeubels
Houten tuinmeubels op maat
Houten Tuinmeubels op Maat
picknicktafels op maat
Picknicktafels op maat
tuinbanken Hardenberg
Tuinbanken op Maat